Over ons

Over Autobanden Centrum Leeuwarden

Wij zijn Autobandencentrum Leeuwarden, Friesland. Sinds 1961 verkopen en monteren wij autobanden en alles wat met autobanden te maken heeft. Wij zijn begonnen in het centrum van Leeuwarden, Friesland en sinds 1980 zijn wij gevestigd aan de Plutoweg 6, op het bedrijventerrein De Hemrik.

De extra’s van gister zijn de standaard van vandaag. Een auto moet niet alleen betrouwbaar en bedrijfszeker zijn, maar het moet bovenal een genoegen zijn om er in te rijden. Wij adviseren u deskundig en met jarenlange ervaring, banden op maat, naar maat. Onze voorraad is bijzonder groot dus altijd de juiste band…

Naast autobanden kunt u ook voor de volgende zaken bij ons terecht: velgen, uitlijnen, balanceren, motorfietsbanden en sneeuwkettingen. Service met een lach én een band! Wees welkom bij Autobandencentrum Leeuwarden.

Onze medewerkers

Sander Lap

Hij is die gevatte die met liefde jouw band regelt voor een vriendelijke prijs. Uiteraard met zijn aanstekelijke lach en pretoogjes. Zijn leeftijd houdt hij geheim.

Chris Gall

Chris is 42 jaar en al sinds 1998 een vast gezicht bij Autobandencentrum. Hij woont in Harlingen en is van mening dat kale mannen de knapste zijn. Chris is onze uitlijnspecialist en je krijgt hem vaak aan de lijn als je belt.

Bas Houtsma

De Benjamin van Autobandencentrum, met nog maar 24 jaar op de teller. In dienst sinds 2016, woont in Leeuwarden. Bas is onze beheerder bandenhotel.

Roy Meerman

Onze motormuis Roy is 41 jaar en in dienst sinds 2006. Woont in Leeuwarden en is onze motorspecialist. Niet zo gek dus dat hij houdt van motorracen en autoracen.

Jakob Smit

Geen band is voor Jakob te groot. Hij is 34 jaar en in dienst sinds 2018. Woont in Nij Beets. Hij is onze truck- en landbouwman.

Bianca Wijbenga-Lap

Regelt alles achter de schermen. Is de sidekick van Sander en heet in sommige regionen “financieel directeur”. Iets wat ze vreselijk vindt. Organisatie is haar tweede naam.