Leaserijders

  1. Home
  2. Leaserijders

Leaserijder, toe aan nieuwe banden

Rijdt u in een leaseauto? Heeft u nieuwe banden of wielen nodig of is het tijd voor de bandenwissel? Ook dan is Autobandencentrum Leeuwarden uw partner. Want wij zijn aangesloten bij het netwerk van 4FleetGroup en dat betekent voor u voordeel. Dit geldt voor zowel personenwagens en bestelwagens. Het maakt daarbij niet uit in welke sector u werkzaam bent.

Kiezen voor een partner van 4FleetGroup
Wij zijn partner van 4FleetGroup. Wij voldoen aan alle eisen die deze groep stelt aan een servicepunt voor leaserijders. Dit houdt in dat wij optimaal in kunnen spelen op uw wensen als het gaat om nieuwe banden en wielen, de wissel van banden op een moment dat het u past.

Voordelen voor leaserijders
Daarnaast kunt u als leaserijder rekenen op een zeer goede service, individueel advies en oplossingen. Tenslotte hanteren wij als servicepunt uniforme en transparantie tarieven en een centrale facturatie. Kortom wij bieden u maatwerk.

Snel online een afspraak maken voor nieuwe banden
Dat kan. Maak nu online een afspraak en plan de montage of wissel van uw banden wanneer het u uitkomt. De koffie staat klaar, welkom bij Autobandencentrum Leeuwarden.