Motorbanden

content_motorbandenGenieten van de vrijheid op uw motor tijdens een toerrit? Motorbanden spelen een belangrijke rol wanneer het aankomt op de grip en wendbaarheid van de motor. Voor scherp geprijsde motorbanden van zeer goede kwaliteit bent u bij Autobandencentrum Leeuwarden aan het goede adres.

Veiligheid

Iedere motorrijder stelt andere eisen aan zijn of haar banden. Daarnaast is de keuze voor nieuwe banden afhankelijk van uw rijstijl en type motor. Als motorrijder weet u vaak zelf beter in te schatten wat voor motorbanden het best bij u passen. Of het nu gaat om ‘gewone’ banden, race banden of cross banden: U vindt bij ons eersteklas motorbanden met veiligheid als belangrijkste criterium. Enkele kenmerken van onze motorbanden:

  • Veel stabiliteit
  • Goede bochtprestaties
  • Uitstekende grip

Zijn uw motorbanden tot op het karkas beschadigd of vertonen de banden uitstulpingen? Kom naar Autobandencentrum Leeuwarden!

Een ruim aanbod aan spiksplinternieuwe motorbanden

U vindt bij ons een zeer divers en breed aanbod aan banden van ruim 50 verschillende merken. Denk aan Dunlop, Michelin, Continental, Bridgestone enzovoort. Kom gerust eens langs in Leeuwarden voor advies over de eigenschappen van verschillende type banden. Liever bellen? Neem contact met ons op via tel.: 0582883975 of mail info@autobandencentrum.com

Scooterbanden nodig? Ook dat is geen probleem!

Niets gaat boven een heerlijk ritje op de scooter tijdens een mooie dag. Naast veiligheid natuurlijk. Aangezien de banden het eerste contactpunt met de weg zijn is het van groot belang om goede banden aan te schaffen. Vooral bij regen is de profieldiepte van uw scooterbanden van essentieel belang om aquaplaning te voorkomen. Een goede afstemming van de voor- & achterband is belangrijk voor optimale rijprestaties en voertuigbeheersing, maar wat maakt bepaalde scooterbanden nu geschikt voor uw scooter? En waar moet u op letten? Kom langs in Leeuwarden, wij voorzien u graag van informatie.

Complete service

Onze monteurs verzorgen de montage van uw banden voor elke motor en elke type. Bovendien balanceren wij uw banden standaard bij elke bandenwissel of -montage. Door uw banden te balanceren rijdt u prettiger en veiliger. Nog een goed argument om uw banden te laten uitbalanceren: U kunt langer genieten van uw banden doordat ze minder snel slijtage vertonen. Goed voor uw portemonnee!

Waar de reis ook naartoe gaat, wij hebben de juiste band voor u!

Banden passend bij iedere rijstijl, motormerk, model en bouwjaar inclusief excellente montage en service: dat is wat u kunt verwachten bij autobandencentrum Leeuwarden.