Leaserijders

Leaserijder, toe aan nieuwe banden

Rijdt u in een leaseauto? Heeft u nieuwe banden of wielen nodig of is het tijd voor de bandenwissel? Ook dan is Veenstra banden & autoservice uw partner. Want wij zijn aangesloten bij het netwerk van 4FleetGroup en dat betekent voor u voordeel. Dit geldt voor zowel personenwagens en bestelwagens. Het maakt daarbij niet uit in welke sector u werkzaam bent.

Kiezen voor een partner van 4FleetGroup
Wij zijn partner van 4FleetGroup. Wij voldoen aan alle eisen die deze groep stelt aan een servicepunt voor leaserijders. Dit houdt in dat wij optimaal in kunnen spelen op uw wensen als het gaat om nieuwe banden en wielen, de wissel van banden op een moment dat het u past.

Voordelen voor leaserijders
Daarnaast kunt u als leaserijder rekenen op een zeer goede service, individueel advies en oplossingen. Tenslotte hanteren wij als servicepunt uniforme en transparantie tarieven en een centrale facturatie. Kortom wij bieden u maatwerk.

Snel online een afspraak maken voor nieuwe banden
Dat kan. Kijk of uw leasemaatschappij erbij staat als lid. Maak nu online een afspraak en plan de montage of wissel van uw banden wanneer het u uitkomt.

 

 

AA_Lease_Logo arval_bnp_paribas_logo Auto_Muntstad_Groep_Logo Auto_PLanner_Logo Autopon_Lease1 Business_Lease_Logo businesspartner century-autolease Cosmo_wagenparkbeheer_Logo1 Dutch_Lease_Logo Fed_Ex_logo Friesland_Lease_logo JT_Auto_Lease Klomp_groep_logo 5263_NL_koops_furness_lease Koops_Furness_verhuur_Logo Lease_Unlimited_Logo MKB_Lease_Logo noordlease_logo Pro_lease_logo Stern_Rent_Logo Strix-Lease-Service-Logo Terberg_Leasing_Logo Vallei_Autolease_Logo VanMosselBWC1 volkswagen_leasing_logo1 Volvo_Carlease_Logo1 WOlf_Rijbewijsshop_Logo Zuidlease_Logo