Krachtmeting en Roadforce – Roadforce balanceren

balance

Nooit meer last van trillingen

Tijdens een alledaags ritje over de snelweg draait een gemiddeld wiel wel 850 keer rond per minuut. Je kunt je dus voorstellen dat de kleinste afwijking in het wiel voor vervelende vibraties kan zorgen. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Om plezier te blijven houden in het rijden is het daarom belangrijk om je wielen goed te laten balanceren. Bijvoorbeeld met behulp van de Road Force Touch GSP9700. Met goed gebalanceerde wielen waarborg je de veiligheid van je auto en ben je verzekerd van een fijne rijervaring, zonder vervelende trillingen.


Voorkom onnodige slijtage


Trillingen die veroorzaakt worden door je wielen hebben niet alleen effect op het rijcomfort, maar ook op andere delen van de auto. De vibratie kan namelijk zorgen voor een versnelde slijtage van je autobanden en onnodige slijtage van de wielophanging. Wees zuinig op jouw bolide en zorg ervoor dat je jouw wielen op tijd laat balanceren, zodat je schade kunt voorkomen. Slijtage en trillingen zijn dan verleden tijd en je kunt gaan genieten van ontspannen ritjes die je ook nog eens een brandstofbesparing zullen opleveren. Laat jij ook je banden balanceren?

roadforcebalancer


’s Werelds best balanceermachine: de Road Force Touch GSP9700


Wil jij die soepele en comfortabele rijervaring weer beleven, en wil je graag je huidige banden en wielen behouden? Dan is het zeker de moeite waard om je auto bij ons te laten testen. Wij gebruiken hiervoor ’s werelds beste diagnostische balanceermachine: de Road Force Touch GSP9700. Deze machine zorgt ervoor dat de wielen over de hele omtrek even zwaar zijn. Hij kan de onbalans in het wiel gemakkelijk opsporen en geeft onze monteurs een duidelijke instructie voor een probleemloze reparatie. Dat werkt niet alleen fijn voor ons, maar heeft ook een groot voordeel voor u: wij kunnen uw wielen namelijk snel en gemakkelijk balanceren, waardoor u binnen de kortste keren weer de weg op kunt.